КОНГРЕСНО ОБОРУДВАНЕ - DCN безжична дискусионна система

Бързо инсталиране пример за гъвкаво разполагане на системата в едно телевизионно студио

Проектирана да бъде най-гъвкавата дискусионна система на пазара, безжичната дискусионна система на Bosch ви дава най-доброто решение при трудни събития като конференции с много участници или в исторически сгради например. Дискусионната система може да бъде инсталирана, аранжирана и управлявана без никакво въздействие върху залата. Повече няма нужда да се притеснявате от нараняване на антични мебели или нарушаване естетиката на помпозна зала. Цялата система е проектирана да бъде красива и незабележима, за да може участниците да се фокусират върху събитието.

• Най-модерно, гарантирано в бъдещето решение

• Бързо инсталиране, без въздействие върху залата

• Лесно организиране на конференции навсякъде

• Капацитет от 10 езика за превод

• Великолепен дизайн

• Стабилна и сигурна цифрова връзка

• Защитена от смущение от мобилни телефони

безжичен пулт за делегатЛесно може да се адаптира

Безжичната DCN дискусионна система е проектирана интелигентно, за да бъде приятна за използване независимо дали от потребителя, оператора на системата или председателя на събитието. Дискусионните устройства са удобни и интуитивни за използване. Системата е изградена с висококачествени материали, като има дори сменяеми рингове, което означава, че можете да промените външния вид на пултовете според средата.

 

 

Сигурна

Системата е защитена от смущения от мобилни телефони и друго оборудване, използващо WiFi, Bluetooth или микровълнови сигнали.

Без прекъсване

Захранването с батерии е проектирано с идея за лесно използване и ефективност. Системата използва големи пакети с презарядни батерии и има динамично следене на консумацията на енергия. За съхраняване на енергия по време на дълги паузи всяко устройство може да влиза в режим за пестене на енергия.

Софтуерният пакет за управление на DCN е интуитивен и лесен за използване

Софтуерният пакет на DCN системата позволява на оператора по-голям контрол върху събитието. Операторът има контрол върху микрофоните по време на срещата; може да стартира или спира сесии за гласуване, както и да показва резултатите от гласуването. По време на конференция той може да следи батериите на всеки пулт, както и да проверява дали пултовете получават достатъчен сигнал. Софтуерът е оптимизиран за екрани активни на допир и използва графичен интерфейс.

Непробиваема

Всички сигнали в безжичната DCN система са защитени цифрово срещу разкодиране. Интелигентната система има дори автоматично блокиране на включването на нови устройства. Следващо включване на устройства е забранено дори ако операторът е забравил да затвори процеса на включване.

 

безжичната система предлага всички функции на цифровата дискусионна система в добавка към гъвкаво инсталиранеФункции

• Дискусионни: Великолепно качество на звука до 20 KHz позволява на потребителите лесно да говорят и разбират.

• Гласуване: Може да се използват безжични пултове с опция за гласуване, където това е необходимо.

• Превод: При многоезични срещи участниците могат да следят дискусиите на своя език посредством селекторите за канал на безжичните пултове.

• Автоматично следене на камера: При нужда системата може да бъде нагласена да показва автоматично на екран говорещия в момента делегат.

• Гъвкаво разширяване на системата: Безжичната DCN дискусионна система (до 150 пулта) може да се комбинира с жична DCN система (до 95 устройства). Това е лесен и ефикасен начин да се разшири капацитета на всяко мероприятие.