КОНГРЕСНО ОБОРУДВАНЕ - Дискусионна система CCS 900

Без акустична обратна връзка

аналогова конферентна система за дискусии ccs 900. примерно приложение в заседателна зала

Дискусионната система на Bosch CCS 900 Ultro предлага всички функции, които са необходими при срещи и дискусии, без да има нужда от оператор. Тази система автоматично потиска акустичната обратна връзка (самовъзбуждането). Пултовете на системата са с модерен дизайн, който се съчетава ненатрапчиво с различни типове интериори. Дизайнът също така е практичен: участниците могат да следят мероприятието чрез високоговорителя на пулта или слушалките. Двата жака за слушалки и гъвкавата шия на микрофона позволяват използването на един пулт от двама участници, което намалява разходите и позволява по-голяма гъвкавост на системата.

Лесна за инсталиране, използване и разширение възможност за запис на дискусията на SD карта, което е полезно при съвещания, на които се вземат важни решения

CCS 900 Ultro предлага различни режими на използване. Може да зададете дали един, два, три или четири микрофона да се използват едновременно и дали говорещия в момента има приоритет. Микрофоните, които не се използват може да се изключват автоматично. След като бъдат зададени тези и други настройки, системата може да функционира в различни ситуации, без нуждата от оператор. CCS 900 Ultro е подходяща както за фиксирани, така и за временни инсталации. Благодарение на лесното си инсталиране – един кабел пренася всички сигнали плюс захранването – системата бързо става готова за използване. Типичните приложения на системата включват правителствени зали, конферентни зали в хотели, образователни центрове, фирмени заседателни зали. CCS 900 Ultro може лесно да се свързва с друго оборудване като преводачески системи, системи за озвучаване, микрофон (жичен или безжичен) за лекторите или публиката.

една типична ccs 900 система се състои от централен блок, председателски пулт и пултове за делегати

В управляващия блок на системата има вграден модул за продължителен цифров аудио запис, който да се използва като аудио архив на мероприятията. Записът може да се прави на стандартна SD карта или на вградената в контролера памет.