Конферентни и преводачески системи на Gonsin

Gonsin е лидер сред китайските производители на цифрова конферентна техника и все повече се налага като глобален доставчик на конферентни системи, системи за симултанен превод и гласуване

Инфрачервени системи инфрачервен приемник със слушалка за едно ухо

Инфрачервената система за симултанен превод TC-904/906 е проектирана за излъчване на 4 или 6 езикови канала. Централният елемент на системата, инфрачервения предавател, се свързва с аналогови или цифрови конферентни системи, преводачески пултове и инфрачервени излъчватели, които предават сигналите към безжичните многоканални приемници на делегатите. Функционирайки в обхвата 2 до 6 MHz системата е защитена от смущения от осветлението както и от радио смущения и може да се използва идеално при правителствени конференции, международни конвенции и други многоезични приложения.

Радиочестотни системи за превод

Системата за симултанен превод TC-RF04/08/12/16 използва свободния по цял свят 2.4GHz честотен обхват, за да предава звук със CD качество, защитена е от шум и смущения и гарантира сигурност срещу неразрешено слушане на мероприятието. Системата предлага безжично решение за симултанен превод и предаване на езици на 4/8/12/16 аудио канала, с работен обхват от 50 до 200 метра.

Цифрови конферентни системи пулт за делегат

Конферентната система TL-V3100 предлага многофункционално решение за конференции, като комбинира микрофони за дискусии, опция за приоритет на председателя, вграден високоговорител, слушане през слушалки, проследяване от камера и др.

Основата на системата е централно устройство, което поддържа до 60 делегатски пулта и може да се разшири до 200 пулта с допълнителни устройства. Допълнителни централни устройства може да се каскадират, за да се получи система до 1000 пулта. Стандартно е вграден комутатор за 4 камери (управляеми или фиксирани).

При цифровата конферентна система TL-V4100 освен по-горните функции са добавени LCD екран и картов четец. TL-VQ5200 е проектирана за вграждане, като предлага също така стандартните функции за водене на конференция плюс LCD екран, картов четец, следене от камера и софтуерно управление.

Безжична система за гласуване

Безжичната система за гласуане BJ-W3 предлага преносимо, ефикасно и мощно решение за гласуване при конференции и при следене мнението на залата с помощта на картови четци. Системата отчита индивидуалните гласове от безжични устройства за гласуване, които работят на 433МHz и имат обхват от 300 метра. Една базова станция поддържа до 200 пулта за гласуване, като системата може да бъде разширена до 4000 пулта с допълнителни станции. преводачески пулт с елегантен дизайн и множество функции

Безжична конферента система

TL-RFC1 системата използва свободния обхват на 2.4GHz и модерната DSSS технология за цифрово предаване, за да предложи безжично многофункционално решение за конференции, със CD качество, защитеност от шум и смущения и също така сигурно срещу подслушване. Системата използва PLD и DSP технологии, за да гарантира високо качество, предаване на големи разстояния на многоканален цифров звук по стандартен CAT5e Ethernet кабел.

Основни функции

• Базова система с един централен блок поддържа до 255 делегатски пулта

• Ефективно управление на микрофоните с великолепно качество на звука

• Може да се използват 1 председателско и 10 вице председателски устройства

• Предсетателско/вице председателско устройство може да бъде активно по всяко време

• Председателят може да отнеме думата на всички включени делегатски пултове

• Председателят може да одобри или отхвърли заявка за говорене

• 3+1 микрофона може да бъдат активни едновременно

• Може да бъдат избрани режими на микрофоните Open/FIFO/Operator

• За предаване на езици може да се използват 5 аудио канала

• Системата може да работи автоматично и без компютър

• Лесно свързване с IR/RF система на Gonsin за симултанен превод

• Управляващият блок има вградена видео матрица за 4 камери, за показване на говорещия делегат