ИНТЕРКОМНИ СИСТЕМИ (за високоговоряща връзка) – Pulse

Най-добрата VoIP интеркомна система за вашите малки комуникационни нужди

със системата pulse може да се реализират лесно и ефективно малки обекти

с pulse може да се използват всички IP станции на Zenitel, които покриват голям брой приложенияVoIP високоговоряща връзка

STENTOFON Pulse е IP базирана интеркомна система без сървър за до 16 поста, която използва наличните IP главни и подстанции от гамата на STENTOFON в една TCP/IP мрежа.

 

Отворени стандарти

Базирана на отворени стандарти, в това число SIP и XML, системата Pulse е едно икономично решение за малки IP базирани комуникационни системи. Това не означава обаче, че й липсва функционалност. Съвместимостта с мощната система Alphacom на STENTOFON я прави лесна за разширение.

 

Интерком за всякаква среда

Pulse е интеркомна система "Всичко за Всички", позволяваща главни станции да комуникират помежду си. Тя също е идеално решение за чисти стаи в болници, офиси или складове. Pulse също така поддържа позвънявания от подстанции на портали и врати, при които вратата се отваря с вградено реле. Много важна е възможността да работи с оборудване на други производители като SIP телефони, което позволява обажданията да се поемат извън обекта.

 

главна IP станция с два екрана и отделен микрофонИнсталиране за по-малко от 10 минути

В зависимост от броя на станциите в системата, базовата инсталация може да се извърши за 10 минути. Системата няма нужда от централен сървър, просто свързвате IP интеркомните станции към IP мрежата и сте готови за комуникиране.Системата се програмира с Уеб браузър и поддържа голям брой SIP базирани VoIP телефони и централи.