Професионални видео системи контролна зала за видеонаблюдение с клавиатура за управление и монитори

Телевизионните системи за наблюдение, производство на BOSCH Security Systems, могат да отговорят на най-широк кръг приложения в охранителни дейности или за технологично наблюдение – от малки системи с интегрирани множество функции до сложни системи за големи обекти и със завишени изисквания, където качеството на изображението и надеждността са изключително важни.

камера dinion на bosch, едно добро съотношение цена/качество

Гамата камери за видео наблюдение на Bosch включва:

- Цветни / монохромни
- Фиксирани / управляеми
- За вътрешен / външен монтаж
- Стандартни / с висока разр.способност
- Куполни
- IP камери
- Специални ( скрити, удароустойчиви )

 

Благодарение на специална цифровата обработка на изображенията (DSP), камерите на Bosch осигуряват чувствително по-добри и ясни избражения, от тези, получени със същата CCD матрица, но по стандартния начин. Пример за едно добро съотношение качество – цена е фамилията камери DINION. Последното развитие на тази фамилия включва IP камери, които поддържат аналогова и Ethernet връзка. Това ви дава изключителна гъвкавост при разширяване на съществуващи или изграждане на нови системи.

куполна камера autodome на bosch

Камерите AutoDome с функцията AutoTrack не само реагират на движение и активират аларма, но и увеличават движещия се обект и го проследяват. AutoDome камерите следят даден район с предварително програмиран маршрут, но след като бъде засечено движение, камерата се фокусира автоматично върху движещия се обект и го следва навсякъде, в рамките на зоната на покритие на камерата (360 градуса).

 

Идеални приложения на това решение са:

Магазини и банки

В делничен ден камерата AutoDome може да следи общия поток. След затваряне на обекта камерата може да бъде нагласена да наблюдава вход или да се движи по програмиран маршрут. Освен, че може да прихване и проследи нарушителите, камерата осигурява видео запис на дейностите на персонала по поддръжка и сигурност.

Складове

Можете да проследите движението на хора и превозни средства в работни часове, за да се запише движението на стоките в склада. След края на работния ден, AutoDome може да извършва наблюдение по зададен маршрут, а ако бъде засечено движение, да прекъсне маршрута, проследи нарушителя и уведоми централната система за сигурност. AutoTrack ви позволява да видите всичко, което става във вашия склад.

Следене на външен периметър

Използвайте AutoDome камерите, за да следите периметъра на затвори, училища, индустриални обекти. AutoTrack ще засече движение, ще го проследи и ще предупреди контролния център. Области на нормална дейност може да бъдат изключени от следенето посредством маскиране. Модерният детектор за движение ви позволява да конфигурирате параметрите според конкретните ви нужди. камера с много висока степен на защита от серията bosch extreme

 

Камери за работа в екстремални условия

Фамилията ЕХ включва камери със супер защита от външни влияния, като например вандалоустойчиви камери за приложения, при които камерата може да бъде достигната лесно от рискови субекти, взривоустойчиви камери, които са предвидени за места с взривоопасни газове и отговарят на най-строгите стандарти за това UL/CSA или ATEX.