КОНГРЕСНО ОБОРУДВАНЕ - INTEGRUS на Bosch

елегантен приемник на цифровата инфрачервена система за предаване на преводЕзикът на съвършенството

Integrus на Bosch е първата в света напълно цифрова инфрачервена система за предаване на езици. Тя е уникална, защото предлага висококачествено безжично пренасяне на звука, което е напълно устойчиво на смущения от осветлението в залата или от слънчева светлина. Тъй като системата е безжична, делегатите имат пълна свобода на движение.

 

Кристално чисто приемане

Най-значимата характеристика на Integrus е качеството на звука. Благодарение на по-високата честотнаприемника има компактен дизайн и възможност за избиране на канала и нивото на звука лента (2 до 8 MHz), системата функционира далеч над обхвата на смущение от всички типове осветление. Специално проектираната цифрова аудио технология осигурява много по-голямо отношение сигнал шум – 80 dB или повече. Това, заедно с модерните технологии за коригиране на грешки гарантират, че звука излиза от системата в същия вид, в който влиза. В резултат на това се подобрява разбираемостта на речта и се получава по-приятен звук. Допълнително може дори да се увеличат аудио възможностите на системата, като се комбинират наличните канали, които ще осигурят 16 стерео канала.

Лесно избиране на канал

Делегатите могат да избират един от общо 31 различни канала с превод, плюс езика в залата, просто катоbosch integrus receiver се придвижат из менюто, изобразено на LCD екрана на техния приемник. Всички неизползвани канали се премахват автоматично от менюто, което улеснява намирането на желания език.

 

Приемниците на Integrus имат вградена опция за проверка на покритието на излъчвателя. По време на инсталацията те могат да се носят из залата, за да се провери силата на сигнала във всяка точка в помещението.

Отговаряща на всички стандарти

Integrus е първата в света инфрачервена система за предаване на канали с превод, която отговаря напълно на стандарта IEC 61603 част 7. Това е новият индустриален стандарт за цифрово инфрачервено излъчване в честотния диапазон 2 до 6MHz.една инфрачервена система за предаване на превод се състои от излъчвател, предавател, приемници и слушалки

Една завършена система

Сърцето на системата Integrus е централният управляващ блок. Той се свързва с конферентните и дискусионни системи, както и с инфрачервените излъчватели, които излъчват превода към ергономичните приемници, оформени така, че да влизат лесно в джоба на ризата или сакото. Делегатите слушат избрания от тях превод с помощта на слушалки. Ниската консумация, както и автоматичното изключване на инфрачервените приемници, когато са в зона без покритие, позволява работа до 200 часа с алкални батерии или до 75 часа с акумулаторни батерии.

Подходяща за мероприятия от всякакъв размер различната мощност на излъчвателите позволява покриване на разнообразни като площ и разположение зали

Integrus е идеална за конгресни центрове, университети, международни организации или всъщност за всяко мероприятие, в което има превод. Тази система е широко съвместима със съществуващата конгресна инфраструктура. Integrus се свързва с DCN конферетните системи, за да се осъществи изцяло цифрово конгресно мероприятие, което дава по-големи възможности за управление и по-добро аудио качество. Integrus може да се използва и със CSS 900 дискусионните системи, за да се осигури безжичен превод при по-малки мероприятия. Integrus може също така да се свърже с почти всяка марка дискусионни системи.